Interio sistem modularnih unutrašnjih pregrada

Pošalji upit

Bilo da se radi o pregrađivanju unutar komercijalnog ili privatnog prostora, staklene ili panelne pregrade Interio rade se prema zahtevu klijenata.

Interio P29 

Izuzetno mala dubina sistema od svega 29mm nudi mogućnost montaže bez gubitka korisne površine u enterijeru, uz visoku fleksibilnost dizajna u formiranju funkcionalnih celina i čistu montažu. 

Interio P113 

Ukoliko je u prostoru potreban određen nivo privatnosti i besprekorna zvučna izolacija, Interio P113 sistem nudi dvostruku ispunu od stakla ili odgovarajućih panela, uz ugradnu dubinu od svega 113mm, što omogućuje maksimalno korišćenje prostora uz povišene vrednosti zvučne izolacije.

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.