Hansgrohe Rainfinity tuševi

Pošalji upit

Rainfinity tuševi će Vas razmaziti PowderRain mlazom i mikfrofinim sitnim kapljicama vode, koje su dobre za telo, um i dušu. Ljubitelji dizajna cene elegantne oblike, integrisane police i privlačnu paletu boja, bilo da se radi o mat crnom ručnom tušu, o bronzanom tušu za ramena ili o kompletnom tuš sistemu u mat beloj boiji.

XXL nadglavni tuš prekriva vaše telo od glave do pete mikrofinim kapljicama. Takođe, ovaj proizvod poseduje i nagibni zidni priključak, te Vam ručni tuš nije ni potreban.

Nijedna druga serija Hansgrohe proizvoda nije ovenčana sa toliko nagrada za dizajn kao ova: IF GOLD AWARD, Red Dot, Best of the Best, Iconic Award: Innovative Architecture (Best of the Best), i Iconic Award: Innovative Interior (Best of the Best).

Birajte između mat bele, mat crne i hromirane opcije dizajna.

Hansgrohe: srodni proizvodi

Lemit

LEMIT DOO od 2001. godine prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila. Saloni u Novom Sadu i Beogradu su projektovani tako da dočaraju realnost kupatila i ostalih prostornih funkcija i pomognu pri izboru najboljeg rešenja.