Hansgrohe Pulsify tuševi

Pošalji upit

Pulsify E predstavlja zadovoljstvo prilikom tuširanja u svom najčistijem obliku. Kvadratni oblik i jasan izraz karakteriše dizajn cele serije tuševa, do najsitnijih detalja. Posebno se ističu završne FinishPlus površine u hromu, mat crnoj, mat beloj i brušenoj bronzi.

Pulsifiy S koristi površinu police termostata kao prostor za odlaganje vaših stvari. Štaviše, fleksibilni WallStoris sistem za odlaganje nudi vam  prostor u odgovarajućem dizajnu.

Svaki tuš Pulsify vam omogućava da odgovorno koristite vodu sa EcoSmart tehnologijom. U poređenju sa konvencionalnim Hansgrohe tuševima, koji u proseku troše 15 litara u minuti, naše EcoSmart varijante smanjuju potrošnju do 40% (8 litara u minuti), a naše EcoSmart+ varijante čak i do 60% (6 litara u minuti), održavajući isti nivo efikasnosti i udobnosti.

Hansgrohe: srodni proizvodi

Lemit

LEMIT DOO od 2001. godine prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila. Saloni u Novom Sadu i Beogradu su projektovani tako da dočaraju realnost kupatila i ostalih prostornih funkcija i pomognu pri izboru najboljeg rešenja.