Hansgrohe Finoris kupatilske slavine

Pošalji upit

Finoris slavine redefinišu vašu dnevnu rutinu u kupatilu. Hansgrohe nudi Finoris u tri završne obrade: mat crna, mat bela i hromirana. Minimalistički Finoris pruža maksimalnu fleksibilnost, posebno oko umivaonika. Finoris Flex slavine na izvlačenje za kupatilo omogućavaju mnoge aktivnosti koje je teško obaviti sa drugim slavinama, poput pranja kose iznad lavaboa, kupanja bebe ili ručnog pranja garderobe. Dostupne su dve vrste mlaza, PowderRain i laminarni mlaz, a oni se jednostavno menjaju preko tipke integrisane na ručici slavine koja se izvlači.

Za kupce koji brinu o životnoj sredini, EcoSmart smanjuje potrošnju vode na 5 litara u minuti, što ga čini izuzetno ekonomičnim.

Hansgrohe: srodni proizvodi

Lemit

LEMIT DOO od 2001. godine prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila. Saloni u Novom Sadu i Beogradu su projektovani tako da dočaraju realnost kupatila i ostalih prostornih funkcija i pomognu pri izboru najboljeg rešenja.