Hansgrohe Aqittura kuhinjske slavine

Pošalji upit

Aqittura slavine su ekskluzivne kuhinjske slavine za život u savršenom toku. Ove kuhinjske slavine optimizovane su za filtriranu vodu, opciono rafinisanu, gaziranu i ohlađenu vodu.

Izaberite između Harmony Life ili Sport filtera. Jedinstvena MINTEC tehnologija opciono obogaćuje vodu magnezijumom, kalcijumom, kalijumom i natrijumom. Ili se pak odlučite za filter od aktivnog uglja.

Dostupna Soda Base opcija optimizuje gaziranu vodu, ugrađuje se u donji ormarić kuhinje, a stanje CO2 boce se može kontrolisati uz pomoć Hansgrohe Home aplikacije.

Izaberite željenu vodu direktno na izlivu slavine. Aqittura M91 koristi odvojene izlaze za standardnu vodu, filtriranu ili gaziranu vodu.

Hansgrohe: srodni proizvodi

Lemit

LEMIT DOO od 2001. godine prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila. Saloni u Novom Sadu i Beogradu su projektovani tako da dočaraju realnost kupatila i ostalih prostornih funkcija i pomognu pri izboru najboljeg rešenja.