Garnišne

Pošalji upit

Garnišne su neizostavni element svih klasičnih zavesa i draperija. One danas zadovoljavaju ne samo funkcionalne, već i estetske kriterijume.

Svojim asortimanom, Trend može da odgovori svim kriterijumima i zahtevima klijenta.

U našoj ponudi nalaze se plafonske (jednokanalne, dvokanalne, trokanalne), zidne, dekorativne garnišne, kao i garnišne na elektro pogon, koje pomeraju zavese, tj. draperije u željenom pravcu uz pomoć daljinskog upravljanja ili zidnog tastera, a od skoro i pomoću mobilne aplikacije za pametne kuće.

Sve garnišne se prave prema dimenzijama enterijera, a Trend svojim klijentima, osim standardnih boja, može ponuditi plastifikaciju garnišni u željenom radu.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Stan za 2+1

Taktika

Trend

Trend je porodična firma osnovana 1989. godine u Beogradu. Počeli smo kao pioniri na srpskom tržištu, nudeći visokokvalitetne dizajnerske zavese i draperije. 30 godina kasnije, iz male porodične firme od troje zaposlenih, prerasli smo u kompaniju koja zapošljava više od 40 ljudi i pruža usluge na internacionalnom nivou. Danas nudimo rešenja po sistemu ključ u ruke iz oblasti zavesa, draperija, tapeta, mebl štofa i raznih vrsta motorizovanih sistema.