Ventilisane fasade

Pošalji upit

Ugradnja ventilisane fasade na pravilan način i sa kvalitetnim materijalima je efikasan način izolacije spoljašnjeg zida objekta. Osnova funkcionisanja ventilisane fasade je u postojanju slobodnog prostora, tj. sloja vazduha između spoljnje fasadne obloge i zida. Taj prostor je minimalno 2cm.

Nesmetana cirkulacija vazduha omogućava odvođenje vlage iz objekta, kao i vode koja eventualno može da prodre kroz spojnice fasadne obloge. Leti, sloj za ventilaciju sprečava prodiranje toplote u unutrašnjost objekta, a zimi je dodatni toplotni izolator.

Max Compact Exterior paneli Fundermax, zbog svojih karakteristika, predstavljaju najbolji materijal za ovaj vid fasada. 

Osim uštede energije za hlađenje I grejanje, stvaranja zdravijeg prostora bez vlage, Fundermax vetilisane fasade se upotrebljavaju zbog dekorativnosti. Ovakve fasade daju sasvim nov, atraktivan karakter objektima. Brojni dekori koji se prilagođavaju svakom konceptu, mogu biti drvni, reprodukcije materijala (kamena, metala, tekstila) ili jednobojni Uni dekori.

Lamex

Gotovo 20 godina bavimo se proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta, projektovanjem i prodajom. Proizvodimo nameštaj, sanitarne kabine, ventilisane fasade, sobna vrata. Predstavnici smo multinacionalnih, renomiranih kompanija EGGER i FUNDERMAX.