Fotelja Lagom

Pošalji upit

Lagom fotelje potomak su voljenih jugoslovenskih klasika iz šezdesetih godina prošlog veka, koji u modernizovanom ruhu predstavljaju krunu praktičnosti i elegancije.

Naglašene čvrstine i stabilnosti, Lagom fotelje zadovoljiće potrebe svakog korisnika i sa lakoćom se prilagoditi najrazličitijim kontekstima. Idealan su izbor za poslovne prostore kao što su advokatske kancelarije, kafići, lobiji hotela, kozmetički i frizerski saloni, ali i privatni stanovi i kuće.

Lagom fotelja i Double Lagom sofa mogu se koristiti pojedinačno ili u paru. Izrađuju se od drveta hrasta ili oraha, a široka mogućnost izbora vrste i boje mebl štofa dostupna je u katalogu.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Fotelje: srodni proizvodi

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.