Flow-m fotelja i tabure

Pošalji upit

Flow-m fotelja i tabure predstavljaju savršen spoj minimalističkog skandinavskog dizajna iz sredine prošlog veka i moderne tehnologije. Ovaj dizajnerski komad nameštaja će svojim sofisticiranim izgledom i vrhunskim kvalitetom zadovoljiti i najzahtevnije ukuse.

Fotelja ima prefinjen okvir od punog drveta hrasta ili oraha, sa suptilnim proširenjima na rukonaslonima. Tapacirani jastuci pružaju neophodnu udobnost i pozivaju vas da se opustite i uživate u trenucima odmora.

Svaki komad je pažljivo izrađen ručno, sa kombinacijom tradicionalnih i modernih tehnika obrade drveta i tapaciranja, čime se postiže jedinstvena estetika dizajna.

Fotelja i tabure se mogu kupiti u setu ili nezavisno, što vam omogućava da ih prilagodite vašim potrebama i ukusu. Udobnost, kvalitet i dizajn sastaju se u ovom jedinstvenom komadu nameštaja, koji će vaš dom učiniti savršenim mestom za život.

Fotelje: srodni proizvodi

Fotelja Lagom

Floem

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.