Equitone fiber-cementne ploče

Pošalji upit

Equitone je fiber-cementna ploča koja omogućuje kreativna rešenja i doprinosi kvalitetu ventilisanih fasada. Prednosti ovog materijala su različiti finiši, izgled kamena, manja težina, a veća čvrstoća, rezistencija na ekstremne temperature i mraz, otpornost na vodu, rezistencija na hemikalije, kao i kategorija A2-s1,d0 protivpožarne zaštite.

S obzirom na našu regulativu u pogledu projektovanja stambenih i javnih zgrada, Equitone se često izdvaja kao jedan od najboljih izbora fasadne obloge u smislu dugotrajnosti, kvaliteta i protivpožarnih zahteva.

Tectiva, Natura, Linea, Pictura i Lunara predstavljaju pet različitih finiša Equitone ploča. Vent sistem potkonstrukcija za ventilisane fasade omogućava montažu Equitone ploča sa tri sistema Hide, Tack i Rivet – lepljenjem panela na potkonstrukciju (Tack), te kačenjem pop-nitnama uz vidljivu (Rivet) ili nevidljivu mehaničku vezu (Hide).

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.