Element Facade 7

Pošalji upit

Element koji gradi budućnost.

Izuzetne, predvidive i pouzdane performanse.

Brzina u proračunu, ponudi, izradi i montaži.

ElementFacade 7 zadovoljava sve savremene arhitektonske potrebe nudeći estetsko rešenje za fasadu, brzo za proizvodnju i lako ugradnju. Uobičajeni aluminijumski sistem kombinuje inteligentan dizajn i pouzdane performanse u jednom proizvodu otpornom na budućnost.

Redizajnirani anker obezbeđuje laku i brzu instalaciju i podešavanje i može se bez napora kombinovati sa standardnim elementima za otvaranje. E7 sistem se može prilagoditi potrebama svakog projekta i ispunjava najstrože zahteve za izolacijom i održivošću. Štaviše, proračuni i ponude se mogu lako kreirati uz pomoć naših digitalnih alata i sredstava. Zahvaljujući stručnosti naših profesionalaca, kupci uživaju u odličnoj podršci od dizajna do isporuke.

Već ekspanzivne aluminijumske fasade dostižu nove visine zahvaljujući neprevaziđenim vrednostima performansi ElementFacade 7.

Fasade: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.