ConceptWall 60

Pošalji upit

Rešenje za teške staklene ploče.

ConceptWall 60 zid zavese donose mnogo sunčeve svetlosti jer su velike staklene površine postavljene u postojane aluminijumske profile. Njihov funkcionalni dizajn čini proizvodnju i instalaciju podjednako lakim.

Modularni ConceptWall 60 sistem ima ojačane profile koji mogu da drže čak i najteže staklene panele. U kombinaciji sa trostrukim staklom ovo kvalitetno rešenje postiže najbolje nivoe vodonepropusnosti i vazdušne nepropusnosti, otpornosti na opterećenje vetrom i toplotnih performansi.

Sa svojim različitim opcijama dizajna i širokim spektrom profila, ConceptWall 60 se savršeno uklapa sa svim tipovima sistema otvaranja kako bi pružio krajnju kreativnu slobodu za bilo koji projekat.

Fasade: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.