Cleaf sobna vrata

Pošalji upit

Upoznajte sobna vrata LAMEX napravljena od CLEAF repromaterijala, po italijanskom dizajnu, najnovijom tehnologijom izrade. CLEAF sobna vrata odlikuju elegantne linije površinske duboke strukture, podržane ravnim spojevima štoka pervajza. Upotrebom sertifikovanih materijala i načinom izrade, profilisali smo se u projektima opremanja enterijera koji zahtevaju najviše standarde. Svaka vrata posebno se proizvode prema dobijenim specifikacijama.

Vrata koja pravimo od CLEAF materijala imaju krilo od ekstrudirane iverice, sa MDF-om povišene vlagootpornosti debljine 4mm. Oplemenjen je dekor papirom koji je impregniran melaminskim smolama, što površinu čini otpornijom na habanje i abrazivna sredstva. MDF je sa dubokom strukturom CLEAF laminata.

Sobna vrata: srodni proizvodi

Lamex

Gotovo 20 godina bavimo se proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta, projektovanjem i prodajom. Proizvodimo nameštaj, sanitarne kabine, ventilisane fasade, sobna vrata. Predstavnici smo multinacionalnih, renomiranih kompanija EGGER i FUNDERMAX.