Chair One stolica

Pošalji upit

Chair_One je zaista jedinstveno sedište. Ljuska je struktura ravnih geometrijskih oblika koji se spajaju oko ivica, kao fudbalska lopta. Oblik je plod dugotrajne pripreme i studije, koristeći skice, kartone i prototipove pre nego što se prošlo na proizvodnju u livenom aluminijumu. Dostupna je u dve opcije za unutrašnju ili upotrebu na otvorenom. Može da bude fiksna, okretna stolica ili sa cementnom podlogom, barska ili linijska klupa.

Materijal: noge u poliranim, anodiziranim ili obojenim aluminijumu. Sedište od livenog aluminijuma polirano ili obrađeno sa fluorisanim prskanjem titanom i obojeno poliesterskim prahom. Jastuci se dodatno naručuju, na raspolaganju je koža ili poliuretan. Dostupne su verzije za spoljašnju upotrebu. Usporivač plamena. Magis logotip na svakom proizvodu potvrđuje njihovu originalnost.

Dizajn: Konstantin Grčić

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Magis: srodni proizvodi

Barske stolice i hoklice: srodni proizvodi

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.