Bloom

Pošalji upit

Inspirisana cvetnim oblicima, Bloom kolekcija naglašava meke i organske oblike koji su obeležje ovih skulpturalnih keramičkih vaza i poslužavnika. Elegantno izvajanu, Bloom keramiku odlikuje po nekoliko cvetnih listova koji blede jedan u drugi, podsećajući na različite faze cveta od zatvorenog pupoljka do otvorenog cveta.

Bloom kolekcija je interpretacija cvetnog dizajna iz sedamdesetih godina prošlog veka, ali sirovijeg i čistijeg izraza. Zaobljena površina u kontrastu je sa snažnom geometrijom u osnovi dizajna i obogaćena je prekrasnom igrom senki. Zbog svog izražajnog dizajna, Bloom vaze nude različiti doživljaj tokom dana, u zavisnosti od položaja svetlosti i senke.

Bloom kolekciju čine vaze i tacne napravljene od keramike i betona od vlakana. Površina je ručno glazirana, kako bi se postigla jedinstvena tekstura. Kako je reč o ručno rađenim proizvodima, njihova boja može da varira u nijansi. S obzirom na to da vaza nije 100% vodootporna, uz nju se dobija i vrećica za sveže cveće.

Dizajnirali Kristian Sofus Hansen i Tommy Hyldahl.

Mermeta

Mermeta pruža punu podršku investitorima i arhitektama u realizaciji svakog segmenta enterijera. Naša primarna delatnost je primena mermera, granita, kvarca i oniksa u enterijeru, koju smo upotpunili osnovnim elementima za enterijer poput garnitura, kuhinja, trpezarija, spavaćih soba i baštenskog nameštaja. Zastupamo brendove rasvete, kamina, vinskih vitrina, elektro galanterije, tapeta i smart home sistema, kao i bogati asortiman dekorativnih detalja koji će svaki prostor učiniti jedinstvenim.