Blå Station BOB garnitura

Pošalji upit

Bob je sistem sofa koji pruža skoro neograničene mogućnosti, konstruisan je korišćenjem najmanjeg mogućeg broja modula. Tamo gde su obične sofe obično pravougaone, kvadratne i predvidljive, Bob nudi arhitektonsku slobodu da izazove ili se pridržava svih vrsta prostora.

Izgradite ga pravo. Ili sa mekim oblinama. Dodajte ukosnicu. Pustite Boba da se talasa po vašem prostoru ili izgradi stroge konstrukcije. Svaki modul sofe je najširi samo 26 centimetara, a sa samo 5 različitih modula, Bob je jednostavan za razumevanje i izuzetno fleksibilan sistem sofa. A koja druga sofa može istovremeno da poraste za 26 cm? Bez ikakve „zadnje“ strane, Bob se lepo okreće u svim pravcima, pružajući još više mogućnosti za arhitekturu dizajna enterijera.

Dizajn  /  Bernstrand and Borselius- BOB

Sofe i garniture: srodni proizvodi

Avio sofa

NITEA

Hay Mags sofa

NITEA

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.