Aventos sistem preklopnih frontova

Pošalji upit

Sistem preklopnih frontova Aventos unosi luksuz i vrhunske performanse kretanja u gornje elemente.

Kreiran tako da se veliki i teški preklopni frontovi pomeraju lako. Postoji mnogo razloga da izaberete aventos za svoj dom, kako estetskih tako i praktičnih.

Prednosti Aventos sistema

  • Lako otvaranje i prijatno zatvaranje

Sa kombinacijom lakog otvaranja i integrisanim Blumotion, Tip-On i Servo-Drive sistemom, Blum se pobrinuo za potpuno novi doživljaj pri otvaranju i zatvaranju. Estetski je takođe unapređen, jer elementi mogu biti totalno minimalistički obzirom da na frontovima ne postavljamo ručice.

  • Drži u svakom položaju

Blumovi sistemi inspirišu kvalitetom. Mehanizmi, da bi precizno funkcionisali moraju biti integrisani prema uputstvu proizvođača. Ako je opružni mehanizam precizno podešen na težinu fronta, tada zahvaljujući kontinualnom zaustavljanju front može da stoji u svakom željenom položaju – i zbog toga je uvek lako dostupan za zatvaranje.

  • Isti dizajn u gornjim i donjim elementima

Zahvaljujući Aventosima, gornjim elementima omogućena je horizontalna orijentacija. Horizontalne fuge određuju izgled fuga i zbog toga ne treba da se prekidaju vertikalnim fugama. Aventos omogućava da se u gornjem elementu preuzme isti dizajn kao i u donjem.

Blum: srodni proizvodi

ROOM

Room je studio za projektovanje i opremanje enterijera koji nudi proizvode savremenog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta.