Audo Copenhagen Ready trpezarijska stolica

Pošalji upit

Tapacirano sedište za gotovu trpezarijsku stolicu kreirali su Matias Møllenbach i Nick Rasmussen za brend Audo. Proizveden je korišćenjem inovativnih tehnika presovanja. Ready je i radikalno nov i bezvremenski. Oštre krivine i uglovi okvira oduševljavaju oko, dok presvlake i jastučići obezbeđuju potpunu udobnost pri radu za stolovima ili uživanju u obrocima.

Tapacirano sedište za gotovu trpezariju nema zadnje noge. Umesto toga, dizajneri su uključili ravne prednje noge i dijagonalno zakošene noge koje sežu unazad ispod sedišta - izbor koji je moguć jedino zahvaljujući čvrstoći presavijenog hrastovog furnira. Sedište stolice je takođe napravljeno od presavijenog drveta i elegantno se savija, upotpunjujući vizuelno impresivan niz krivina i linija.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Trpezarijske stolice: srodni proizvodi

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.