Atlas Premium lift za bolnice

Pošalji upit

Atlas Premium je praktično, električno MRL rešenje za bolnice. Sa kapacitetom do 1000kg, Atlas Premium je fleksibilna opcija, koja se može prilagoditi bilo kojoj veličini okna lifta. Sa mogućnošću automatske evakuacije u slučaju hitnosti, Atlas Premium pruža mirnu vožnju putnicima.

Putnici mogu uživati u besprekornom, bezbrižnom putovanju sa smanjenim vremenom čekanja, uz dodatnu mogućnost ugradnje Kontrole destinacije. Izvanredne performanse i izuzetno niska potrošnja energije su zagarantovani.

Niski nivoi buke

  • Bezreduktorski motor i najsavremeniji inverter u kombinaciji sa inovativnim dizajnom garantuju izuzetno niske nivoe buke unutar i izvan kabine. Nivo buke unutar kabine (meren prema ISO 18738) tokom rada lifta dostiže 52-54 dB (A).

Prostorna efikasnost

  • Optimalna efikasnost prostora je obezbeđena za visoku frekvenciju putnika zahvaljujući mogućnosti instalacije veće kabine u standardno okno lifta.

Upravljanje hitnim pozivima za pomoć

  • Sistem automatskog pozivanja u slučaju hitnosti pruža pouzdanu komunikaciju prema EN 81-28 u neočekivanom slučaju hitnosti.

Hitna evakuacija

  • U slučaju nestanka struje, sistem hitne evakuacije obezbeđuje bezbedan transport putnika do najbliže etaže gde se vrata automatski otvaraju, kako bi omogućila izlazak iz kabine.

Eko dizajn

  • Atlas Premium je dizajniran prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje deklaraciju o ekološkim karakteristikama u skladu sa ISO 14025.

Montaža bez skele

  • KLEEMANN je razvio metodu montaže Atlas Premiuma koja štedi troškove i ne zahteva značajnu pomoć izvođača radova.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne narudžbe.

Bolnički liftovi: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.