Around pravougaono zidno ogledalo

Pošalji upit

Around pravougaono ogledalo iz Around serije ogledala predstavlja savršen spoj estetike i funkcionalnosti. Uz svoj masivni drveni okvir koji daje toplinu prostoru, ovo ogledalo će posebno oduševiti one koji preferiraju prirodne i organske materijale.

Dizajn Around ogledala dovoljno je sveden i jednostavan da se lako uklapa u različite stilove uređenja, što ga čini idealnim dodatkom enterijera. Može se postaviti na zid u vodoravnom ili uspravnom položaju i svojim dimenzijama prilagođava se potrebama modernog doma.

Ogledala su izvrsni dodaci enterijeru, koji stvaraju utisak prostranosti i svetlosti u prostoriji. Njihova sposobnost da reflektuju svetlost pomaže u povećanju osećaja otvorenosti i prostranosti u sobi.

Dekoracije: srodni proizvodi

Val ogledala

Floem

Floem

Brend „Floem“ je nastao kao rezultat spontanosti i ljubavi prema vrednostima koje smo kao autori međusobno delili. Polazeći od temelja skandinavskog i „mid-century“ dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, želeli smo da stvaramo proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka, olakšavajući njegovu svakodnevicu.