Aluminik CS55 sistem ostakljenih fasada

Pošalji upit

Tehnomarket Aluminik CS55 staklene fasade predstavljaju sertifikovano, savremeno i energetski efikasno rešenje, koje nudi vrhunske performanse i niz prednosti u odnosu na klasične materijale.

Kontinualna fasada

Opcije dvoslojne i troslojne staklene ispune postižu izuzetno dobre termičke performanse, koje idu do izuzetnih Ucw=0,64W/m2K. Glavna odlika kontinualnih fasada su jasno naglašeni horizontalni i vertikalni profili sa spoljašnje strane fasade.

Strukturalna fasada

Stakleni paneli pričvršćuju se potpuno skrivenim veznim elementima za noseću fasadnu vertikalnu i horizontalnu aluminijumsku konstrukciju, što omogućava minimalistički izgled ostakljene fasade.

Kombinovana ostakljena fasada 

Predstavlja funkcionalnu kombinaciju kontinualne i strukturalne fasade, i odlikuje se naglašenim horizontalnim profilima kapa sa spoljašnje strane fasade, dok po vertikali ovi profili izostaju i ustupaju mesto strukturalnom načinu fiksiranja stakala za primarnu konstrukciju.

Tehnomarket

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine. Naši proizvodi izvoze se u 44 zemlje na šest kontinenata. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja aluminijumskih profila procesom ekstruzije. Pored toga Tehnomarket je razvio i sopstvene sisteme za prozvodnju prozora i vrata, potkonstrukcija za ventilisane fasade i solarne panele, staklene fasade i unutrašnje pregrade. Tehnomarket je distributer Larson i Larcore kompozitnih panela u regionu, kao i distributer Equitone fiber cementnih ploča. Uslužne delatnosti plastifikacije profila, CNC, Alubender obrade panela, kao i veliki izbor pratećih proizvoda, poput grilja ili ograda, takođe su deo ponude.