AeT Italia - nadgradni umivaonik Spot Bag L273

Pošalji upit

AeT Italia Spot Bag nadgradni umivaonik

Dimenzije umivaonika: 41.5 x 28.5 cm

Zemlja porekla : Italija

Nakon velikih uspeha na međunarodnoj sceni i velikog broja najprestižnijih dizajnerskih nagrada današnjice, AeT Italia dostupan i u Srbiji samo i ekskluzivno u našoj ponudi.

Nakon otvorenih salona u Majamiju, San Francisku, Moskvi, Dohi, Dubaiu, Teheranu, Nju Delhiju, Lajpcigu i Pekingu, konačno i u Beogradu.

Najkvalitetniji materijali izrade, najpoznatiji dizajneri, težnja ka inovacijama i fokus na luksuznim kupatilima - AeT Italia.

Mlada kompanija koja se za samo nekoliko godina nametnula kao globalni lider u polju sanitarija nudi Vam i preko 50 različitih obrada za svaki proizvod i pruža Vam mogućnost da opremite svoj prostor kako želite do najsitnijih detalja.

Moto kompanije "100 % made in Italy" dozvoljava im da proizvodnju i istraživanja obavljaju u svojim postrojenjima i laboratorijama u Vićenci.

Lavaboi / Umivaonici: srodni proizvodi

AeT Italia: srodni proizvodi

Dakom International

Već više od 18 godina Dakom International je sinonim za najkvalitetnije proizvode poznatih svetskih brendova iz domena enterijera, sa naglaskom na granitnu keramiku i kompletnu opremu za kupatila.