Velux_FB cover
VELUX 4
VELUX 3

VELUX predstavlja novu generaciju prozora u Novoj Iskri

Vodeća svetska kompanija iz domena proizvodnje krovnih prozora, predstaviće svoju sasvim novu generaciju proizvoda iz domena krovnih prozora. Promocija koja će biti održana u sredu, 25. juna u 18h u Novoj Iskri je pre svega namenjena arhitektama, građevinskim inženjerima i studentima arhitekture i građevine.

VELUX je globalna kompanija utemeljena na viziji dnevne svetlosti, svežeg vazduha i kvaliteta života. Danas, više od 70 godina nakon postavljanja prvog VELUX krovnog prozora na jednoj školi u Danskoj, vizija kompanije je evoluirala, ali su temeljne vrednosti ostale iste one po kojima je živeo i prvi ih formulisao osnivač Villum Kann Rasmussen.

VELUX je zasnovan na viziji dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Proučavanje dnevne svetlosti predstavlja važan deo razvojnih aktivnosti VELUX-a, budući da u zatvorenom prostoru trošimo i do 90% našeg vremena, bilo na poslu ili kod kuće. Istraživanje pokazuje da krovni prozori pružaju veću količinu i bolji kvalitet dnevne svetlosti od ostalih vrsta prozora.

U istraživačkom centru kompanije, proizvodi se neprekidno podvrgavaju raznim vrstama testiranja. VELUX fabrike sertifikovane su po ISO 9001 standardu, a krovni prozori dizajnirani su i proizvedeni u skladu s relevantnim međunarodnim standardima. U državama u kojima je VELUX prvobitno osnovan, još uvek se mogu pronaći prozori koji su u funkciji, a koji su ugrađeni pre više od 40 godina – najbolji mogući dokaz izdržljivosti.

Nova generacija VELUX krovnih prozora će se prodavati u tri kategorije: Standard, Standard Plus i Premium. Ove tri kategorije obuhvataju sedam modela najpopularnijih VELUX krovnih prozora sa donjim i gornjim upravljanjem. Svih sedam modela pružaju više dnevne svetlosti zbog veće površine stakla, bolju energetsku efikasnost, optimizovan dizajn i lakšu ugradnju, po starim preporučenim cenama i u starim dimenzijama. Novi inovativni VELUX ThermoTechnology™ izolacioni sistem omogućava bolje izolacione performanse omogućavajući odličnu energetsku efikasnost, a sa do 10% većom površinom stakla, nova generacija VELUX krovnih prozora pruža više dnevne svetlosti i poboljšava zdravlje i komfor.

Prezentacija i koktel koji će biti priređeni u Dizajn inkubatoru Nova Iskra (Gavrila Principa 43, Beograd) u sredu 25. juna sa početkom u 18h, posebno su namenjeni arhitektima i građevinskim inženjerima, kao i studentima arhitekture i građevine. Predstavnici proizvođača biće na raspolaganju za sva pitanja, a posetioce očekuju i prigodni VELUX pokloni. Ulaz je slobodan, ali se preporučuje registracija putem e-maila office@novaiskra.com.Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja