Tarkett profesionalna rešenja:
podne obloge za škole

Kada su u pitanju škole, pravi izbor podne obloge mora da odgovori na mnogo zahteva: bezbednost, zdravlje, stvaranje atmosfere koja stimuliše rad i akivnosti, dugotrajnost, jednostavno održavanje…

Kao rezultat ogromnog iskustva i stalnih inovacija, kompanija Tarkett školama može da ponudi savremene vinil i linoleum podne obloge, podove nove generacije sjajno odgovaraju na sve potrebe đaka, ali i i nastavnog procesa i škole: sadrže ojačanja koja sprečavaju habanje, drastično olakšavaju održavanje, obezbeđuju dugotrajnost i kvalitet…dok dezeni stvaraju inspirativna okruženja u kojima je boravak prijatniji i stimuliše rad i koncentraciju.

O Tarkett rešenjima najbolje govore primeri…

U okviru Facebook nagradnog konkursa Učionica iz snova, Tarkett je pozvao škole da pošalju fotografije ili crteže zamišljene idealne učionice, sa naglaskom na pod. Umesto jednog, na kraju su nagrađena tri pobednika – novom podnom oblogom! Bile su to O.Š. „Milan Rakić“ iz Mionice, OŠ „Desanka Maksimović“ iz Priboja i OŠ „Miloš Crnjanski“ iz Hrtkovaca.

Nova obloga u OŠ „Milan Rakić“ je bila prirodni linoleum, kolekcija Veneto XF2. Kako se pod u ovoj školi koristi kao prostor za rad, odluka o dezenima je prepuštena đacima i učiteljici, koji su odabrali mermerni „Burgundy“ dizajn u više nijansi bordo crvene i još dva dezena iz iste kolekcije. Na podu su se našli i jedna „školica“ i dodatne šare…

Druga dva pobednika, OŠ „Desanka Maksimović“ iz Priboja i OŠ „Miloš Crnjanski“ iz Hrtkovaca, dobili su savremene vinil podne obloge – izuzetno trajne i lake za održavanje. U isto vreme, broj i izbor dezena na raspolaganju pruža bezbroj kombinacija za stvaranje jedinstvene atmosfere.

Danas su ove tri škole primeri savremenih, inspirativnih učionica u kojima deca vole da borave i uživaju u radu.

Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju bezbednih, zdravih i stimulativnih škola – vrhunskih uslova za rast, razvoj i učenje.

tarkett
tarkett
Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja