background-top
Rebec 2014

Rebec 2014

Rebec 2014 – VII SEE Real Estate Belgrade Exhibition & Conference

REBEC, Real Estate Belgrade Exhibition and Conference je profesionalna platforma koja se izvorno bavi promovisanjem tema vezanih za razvoj investicija u nekretnine. REBEC 2014 biće održan od 23. do 25. juna na XVIII, XIX i XXV spratu Poslovnog centra Ušće u Beogradu.

Teme koje su predmet diskusija prate proces razvoja nekretnina od početnih razmišljanja o razvoju nekretnine do finalne prodaje tj. zakupa, odnosno upravljanjem i održavanjem tom imovinom. Koncept REBEC događaja je zasnovan na konferenciji i pratećoj sajamskoj manifestaciji.

REBEC 2014 okupiće vodeće strane i domaće urbaniste, projektante, arhitekte i građevince, poznate developere iz zemlje i inostranstva, predstavnike advokatskih kancelarija, banaka, vodeće konsultante za investicije, predstavnike lokalnih samouprave i gradonačelnike, predstavnike aktuelne državne administarcije u čijoj nadležnosti je razvoj nekretnina, stručnjake iz oblasti poreskog savetovanja u domenu realizacije nekretnina, kao i iz svih pratećih oblasti koje zaokružuju poslovanje u nekretninama.

Teme koje konferencija pokriva uključuju aktuelnu poresku politiku i regulativu u oblasti nekretnina, proces pridruživanja EU, pravne okvire u Srbiji i regionu i analizu regionalnih tržišta, razvoj savremenog kancelarijskog prostora, šoping centara i retail parkova, savremenih urbanističkih trendova kao i analize Srbije kao investicionog tržišta, razvoja logistike i industrije, bankarskog sektora i tržišta procena nepokretnosti. Posebna konferencija 25 juna na XVIII spratu, biće posvećena problematici javno-privatnog partnerstva.

Neki od REBEC 2014 govornika su: Slavko Carić, predsednik Izvršnog odbora Erste Banke, Srbija, Claus Graggaber – Erste Group Immorent, General Manager, Srbija; Alexander Samonig, Managing Partner, ECOVIS, vlasnik ECOVIS Confidas, Srbija; Kamilo Vrana – JPP Predavač i Konsultant, Energovizija d.o.o., Hrvatska; Petar Orlić, Partner, McGuireWoods London LLP; Simon J. Cox, Partner, McGuireWoods London LLP i mnogi drugi.

Kao i u proteklih sedam godina, REBEC i ove godine svojim učesnicima i posetiocima nudi sadržajan sajamski program. Sajam je zamišljen kao interaktivna manifestacija sa ciljem da izlagači pokažu svoje nove projekte i obaveste posetioce o mogućnostima investicionih potencijala Srbije po pitanju razvoja svih vrsta nekretnina. Sajamski, odnosno izložbeni deo REBEC-a traje tri dana i to od ponedeljka 23. juna, uz svečano otvaranje, do srede 25. juna kada će se održati svečano zatvarnje tog dela događaja, kao i najava za održavanje REBEC 2015 dogadaja.

Više o konferenciji možete pročitati na www.rebec.rs, gde se možete i registrovati za učešće.Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja