Raspisan konkurs za Kreativni biznis kup Srbije

Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) organizuje nacionalno takmičenje za najbolji kreativni biznis plan, Kreativni biznis kup Srbije sa ciljem jačanja preduzetničkih kompetencija u kreativnim industrijama i promovisanja kreativnih veština kao ključnih osnova za razvoj uspešnog biznisa.

Pobednik iz Srbije učestvovaće u internacionalnom takmičenju za izbor najboljeg kreativnog preduzetnika na svetu. Prva nagrada od 50.000 USD omogućiće pobedniku da brzo realizuje poslovnu ideju i dobije podršku mentora i poslovnih konsultanata. Međunarodno finale Creative Business Cup takmičenja održaće se u Kopenhagenu od 18. do 20. novembra 2013, a finale nacionalnog takmičenja u Srbiji i proglašenje pobednika održaće se 12. septembra 2013. godine u Novom Sadu.

Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u oblasti dizajna, arhitekture, digitalnih sadržaja, igre i zabava, oglašavanja, izdavaštva i štampe, muzike, filma i videa, umetnosti i zanatstva, radija i TV-a, scenske umetnosti i zabavnih parkova. Najviše ocene dobiće poslovne ideje koje prikažu originalnost, kreativnost i tržišni potencijal.

Pobednik nacionalnog takmičenja Kreativni biznis kup Srbije osvaja put i boravak u Kopenhagenu, kao i priliku da svoju poslovnu ideju predstavi međunarodnom žiriju. Osim statuete i plakete, pobednik dobija i profesionalnu pripremu za međunarodno takmičenje. Specijalna nagrada za najbolji studentski biznis plan su besplatne master studije menadžmenta u uslužnom biznisu, od pokrovitelja projekta – Visoke škole modernog biznisa iz Beograda. Svi učesnici nacionalnog takmičenja dobiće profesionalnu recenziju svog biznis plana koji će im pružiti realnu sliku o prednostima i nedostacima poslovne ideje.

Klaster kreativnih industrija Vojvodine se bavi razvojem preduzetništva u kreativnim industrijama i stvaranjem pozitivnog ambijenta za širu primenu koncepta kreativnih industrija. KVIK je organizator nacionalnog takmičenja u Srbiji.

Krajnji rok za prijavu je 15. avgust 2013. godine. Više informacija, kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na internet stranici www.kvik.rs.

creative-business-cup
Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja