Od 15. IV 2014.

Izložba President’s Medals Award 2013

Arhitektonski fakultet u Beogradu i RIBA predstavljaju izložbu President’s Medals Student Awards 2013.

Nagrada President’s Medals, koju dodeljuje Kraljevski institut britanskih arhitekata – RIBA, prvi put je dodeljena još 1836. godine za esej o arhitekturi, da bi od 1855. počela da se dodeljuje i nagrada za najbolji arhitektonski projekat studenata završne godine arhitekture.

Svrha ove nagrade je da evaluira i promoviše izuzetnost tokom studija arhitekture, kao i da nagradi talenat i ohrabri debatu o arhitekturi širom sveta.

Svake godine RIBA poziva oko 300 fakulteta arhitekture iz 65 zemalja da nominuju najbolje projekte i disertacije svojih studenata. Predsednik RIBA proglašava dobitnike i uručuje nagrade svakog decembra na završnoj godišnjoj ceremoniji, koja se održava u sedištu RIBA instituta u Londonu. U ovogodišnju selekciju uvršćen je rad i Nastasje Mitrović, studentkinje Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Dekan Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Vladan Đokić i profesor David Gloster, direktor sektora za obrazovanje u okviru RIBA predstaviće ovogodišnju izložbu nagrađenih radova iz Bugarske, Irske, Singapura, Srbije, Velike Britanije i drugih zemalja.

Otvaranje izložbe: utorak, 15. april u 18h
Svečana sala Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, Bulevar Kralja Aleksandra 73/II

RIBA Presidents Medals Student Awards 2013
David Gloster m


Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja