Prednovogodišnje pripreme za nove velike projekte.

Prednovogodišnje pripreme za nove velike projekte.

Osvrt na 2014. godinu

Za nama je još jedna uspešna godina, u kojoj smo, zajedno sa vama, napravili nove pomake. Posetili ste nas rekordnih (i sve više obavezujućih) 180.000 puta. Pridružilo nam se još nekoliko super ljudi, posetili smo zajedno Zagreb i Sarajevo, kao i Venecijansko Bijenale u svojstvu glavnog medijskog partnera srpskog tima. U saradnji sa Novom Iskrom, održali smo svoje prvo “dugometražno” predavanje, sa temom Mlada Balkanska Arhitektura.

U 2015. želimo vam inspirativne projekte i uspešne realizacije, a mi vam pripremamo veliko prolećno iznenađenje – ovog puta uživo!

Ovo su, po broju vaših poseta, najveći hitovi u godini za nama, sortirani po kategorijama:


Konkurs

Najpopularniji konkurs u minuloj godini, sudeći po vašim posetama, ali i komentarima, bio je onaj za hotelsko banjski kompleks na Paliću. Rezultati konkursa za kuće zasnovane na tradicionalnim principima, kojeg smo objavili još u 2013. godini, ipak je prikupio najviše pregleda.

konkurs_palic-640x426


Prostor

Najposećeniji prikaz prostora je projekat studija AGM, vrtić Dragan Laković, koji je podstakao i dugu diskusiju. Nakon njega slede Vila Kavač u Crnoj Gori i Vertikalni aneks u Hrvatskoj.

01-2-640x426


Intervju

Najčitaniji naš intervju bio je onaj sa mladim i ambicioznim Milošem Dimčićem, koji živi i radi u Štutgartu. Potom sledi poduži, superinspirativni razgovor sa Idisom Turatom, te intervju sa autorima srpskog paviljona na Venecijanskom bijenalu.

DSC_3235_e_cropped2-310x205


Blog

Prvi u nizu prikaza radnih prostora arhitekata u Srbiji privukao je najviše pažnje u ovoj kategoriji. Pripremamo vam nastavak!

IMG_9843


Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja