superprostor-2013

Pogled na 2013. godinu – najveći hitovi

Protekla godina za nas je po mnogo čemu bila super. Posetili ste nas impresivnih 120.000 puta, uselili smo se u sopstveni Superprostor, nastupili na Belgrade Design Week-u i stekli nekoliko novih saradnika.

U 2014. želimo vam još više konkursa, dobrih projekata i razumevanja od strane klijenata. Želimo vam Arhitekturu. A ovo su, po broju vaših poseta, najveći hitovi u godini za nama po kategorijama:


Konkurs

Najpopularniji i istovremeno najkontroverzniji konkurs u minuloj godini, sudeći po vašim komentarima, bio je onaj za Tri skvera na teritoriji beogradske opštine Stari grad, čije je rezultate pogledalo vas 8.500. U stopu ga prate konkurs za kuće zasnovane na tradicionalnim principima i za trg Slavija.

Rezultati konkursa za tri skvera u beogradskoj opštini Stari grad


Prostor

Najpopularniji prostor koji smo objavili jedan je od najmanjih i svakako najekonomičniji – enterijer radnog prostora redakcije časopisa Camenzind u prostoru nekadašnjeg magacina, autorki Tamare Popović i Ive Bekić. Za njim sledi vrtić u naselju Belville.

Manje od hiljadu - Camenzind, Savamala


Intervju

Razgovor na temu Arhitektura kao porodična profesija koji smo vodili sa niškim arhitektima Sašom i Andrejom Buđevcem o izazovima timskog rada u okviru porodice, odnosu generacija sa različitim pogledima na svet i načinu ulaska u praksu, bio je najčitaniji intervju u 2013. Svakako se vredi ponovo vratiti i na razgovor sa Bratislavom Toškovićem.

Saša i Andreja Buđevac


Knjiga

Monografija Studio Non Stop autora Hansa Ibelingsa, koja predstavlja doprinos promociji savremene bosansko-hercegovačke arhitekture izražene optimizmom dvoje arhitekata, Sanje Galić-Grozdanić i Igora Grozdanića, bila vam je najinteresantnija knjiga.

Studio Non Stop - monografija


Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja