Redizajn

Novi Super Prostor

Od danas je pred vama redizajniran i unapređen SuperProstor! Većina promena desila se kao i obično iza kulisa, a trudili smo se da pored novih funkcionalnosti ostanemo čisti, jednostavni i prepoznatljivi.

Kako smo i dalje u fazi prelaza na novi sistem, može se desiti da ponešto još ne funkcioniše kako treba, pa ako primetite neki problem, javite nam. Evo nekih većih promena koje smo napravili:

Kategorizacija

Nova kategorizacija članaka sada podrazumeva i direktno dostupne intervjue, recenzije knjiga, rezultate konkursa… u vidu stalnih rubrika izlistanih na vrhu strane.

Vesti

U posebnoj kategoriji vesti donosićemo najave događaja, konkursa i druge aktuelnosti iz zemlje i okruženja, koji se mogu detaljno sortirati po vrsti i zemlji na koju se odnose.

Naslovnica

Početna strana sada donosi nešto više informacija sa strane – od najnovijih vesti do uvek drugačije selekcije projekata iz arhive koje ste možda propustili.

Login

Od sada ne morate upisivati ime i email prilikom komentarisanja, već se možete i trajno ulogovati uz pomoću svog Facebook, Twitter, Google ili Linkedin naloga.

Dizajn

Pokušali smo da ovim redizajnom uspostavimo koherentniji vizuelni izraz na čitavom sajtu, a da pritom njegove osnovne osobine ostanu prepoznatljive.

Kakav je vaš utisak?Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja