Moje Potkrovlje

Početkom septembra, kompanije Knauf Insulation, VELUX i Knauf pokrenule su projekat Moje Potkrovlje koji ima za cilj da krajnjim korisnicima i potencijalnim kupcima pruži sve neophodne informacije o materijalima potrebnim za adaptaciju ili renoviranje potkrovlja. Projekat je nastao kao rezultat dugogodišnje prakse i kao odgovor na mnogobrojna pitanja koja ovi renomirani proizvođači svakodnevno dobijaju od korisnika na terenu.

Sajt je informativnog i savetodavnog karaktera – sa osnovnim informacijama o proizvodima sve tri kompanije namenjenim potkrovlju – krovni prozori, izolacija od mineralnih vuna i završna obrada od gips-kartonskih ploča. Krajnji cilj je da se što veći broj potencijalnih kupaca obavesti o postojećim vrhunskim rešenjima, da se izbegnu greške pri odabiru materijala i na kraju, odluči za kupovinu baš ovih brendova.

Za samo dva meseca, koliko su aktivni sajt i Facebook stranica, ostvareni su zavidni rezultati, sa preko 100 upita koje su kompanije primile putem sajta. Svi direktni upiti su servisirani od strane tehničke podrške sve tri firme, a krajnji korisnici biće upućivani na partnerske arhitektonske timove u fazi projektovanja svojih novih potkrovlja.

U sredu, 19. novembra u 17.30 h u Dizajn inkubatoru Nova Iskra biće održana prezentacija projekta koja je posebno namenjena mladim arhitektama i dizajnerima enterijera, s obzirom da se platforma Moje potkrovlje pokazala kao potencijalni izvor angažmana za arhitekte na različitim projektima vezanim za uređenje potkrovlja. Prisutnima će se obratiti predstavnici sve tri kompanije i biće u prilici da preuzmu promotivne materijale i razmene dosadašnja iskustva uz prigodnu zakusku i koktel.Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja