Konkurs – Izložba radova „DAN ZA PLAN(ETU)“

Povodom Dana planete Zemlje koji se obeležava 22. aprila, UG Atelje Studio u saradnji sa UK Parobrod, raspisuje konkurs za izlaganje radova, i organizuje izložbu radova sa temom „DAN ZA PLAN(ETU)“. Povod raspisivanja konkursa za izložbu radova jeste podizanje svesti o ulozi dizajnerske i arhitektonske struke u zaštiti životne sredine, ekologiji i energetskoj efikasnosti.

PRAVO UČEŠĆA

Radove mogu slati svi zainteresovani grafički i industrijski dizajneri, dizajneri enterijera, arhitekte i fotografi, kao i studenti. Radovi se mogu slati u četiri kategorije:

Grafički dizajn (plakat, logotip, ambalaža)
Industrijski dizajn (nameštaj, upotrebni predmeti)
Arhitektura i enterijer (projekti)
Fotografija

KRITERIJUMI

Prilikom odabira radova za izložbu, žiri će posebno obratiti pažnju na radove koji su orijentisani ka upotrebi ekoloških materijala, energetskoj efikasnosti i reciklaži, tj. koji podstiču svest ili doprinose otvaranju važnih tema o zaštiti životne sredine i oslanjanju na ekološke koncepte.

ROKOVI

Radove možete slati elektronskim putem na email adresu ateljeoffice@gmail.com sa naznakom „ZA KONKURS“ do 10. aprila 2015. u 12h. Izabrani radovi biće izloženi 22. i 23. aprila u UK Parobrod.

ŽIRI

Docent Jelena Drobac, predavač na Beogradskoj politehnici,
Nenad Petrović, urednik foto redakcije Novinske agencije Beta
Predstavnici UG Atelje Studio

Izvor: Designed

PLAKAT_FINALNO_-_SA_MEDIJSKIM_PARTNERIMA_1


Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja