S.ARCH 2015: Okruženje i arhitektura

S.ARCH 2015: Okruženje i arhitektura

Pozvani predavači

19-20. V 2015.

Međunarodna konferencija S.ARCH 2015: Okruženje i arhitektura

Druga međunarodna konferencija sa izložbom S.ARCHOkruženje i arhitektura, biće održana u Budvi (Crna Gora) 19. i 20. maja 2015. godine u hotelu Maestral u organizaciji RENECON International / Get It Published Verlag (Nemačka) i arhitektonskog studia Enforma (Crna Gora).
Organizatori su na drugu S.ARCH konferenciju pozvali renomirane svetske arhitekte, da kroz svoje projekte diskutuju na temu okruženja i arhitekture, čime nastavljaju prošlogodišnji uspešno realizovani skup. Ova stručna i interdisciplinarna okupljanja imaju za cilj da skrenu pažnju na temu održive arhitekture, animairaju javnost i iniciraju dijalog sa domaćim arhitektima i stručnjacima, stvarajući platformu za razmenu ideja i iskustava, te predstavljanje novih dostignuća i znanja.

Konferenciju sačinjavaju predavanja po pozivu, na kojima će eminentni predavači ukazati na odnos svoje arhitekture prema okruženju; izložba na kojoj učesnici konferencije imaju priliku prikazati radove iz oblasti arhitekture, i diskusija na kojoj bi predavači i ostali učesnici konferencije razmenili mišljenja i iskustva.

POZVANI PREDAVAČI

Winy Maas – MVRDV (Holandija)
Dietmar Eberle – Baumschlager eberle (Austria)
Julien de Smedt – JDS Architects (Danska)
Luca Nicoletti – NICOLETTI ASSOCIATI (Italija)
Idis Turato (Hrvatska)

Organizatori pozivaju sve ljubitelje arhitekture da se odazovu na drugu međunarodnu S.ARCH konferenciju, koja se ove godine shodno temi organizuje u živopisnom mediteranskom ambijentu nadomak starog grada Budve. Zvanican jezik konferencije je engleski.

UČEŠĆE I REGISTRACIJA

Broj učesnika na konferenciji je ograničen. Registrovani učesnici imaju pristup svim predavanjima, diskusijama i izložbi radova. Imaju obezbeđenu kafu na pauzama, knjigu apstrakata, kao i predavanja sa konferencije (uz saglasnost predavača) i radove sa izložbe u elektronskoj formi. Više o registraciji možete saznati na sajtu RENECON i putem e-maila s.arch@renecon.eu i telefonom na +382 32 33 2220.
Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja