eko_kult
eko_rev

Eko (R)evolucija u Galeriji Progres

U periodu od 20. juna do 20. jula 2014. godine u Galeriji Progres (Knez Mihajlova br. 27, Beograd) biće održan set događaja u okviru EKOKULT manifestacije i izložbe. EKOKULT predstavlja tradicionalnu godišnju manifestaciju međunarodnog karaktera, koju čini izložba i prateći program iz oblasti eko arhitekture, eko kulture, eko umetnosti, eko dizajna i eko stila života. Konceptualno posmatrano, ova manifestacija otvara dijalog sa širom javnošću, promoviše znaje, razvoj i primenu ekoloških i održivog pristupa u arhitektonskom, umetničkom i dizajnerskom stvaralaštvu i razmišljanju.

Učesnici izložbe će biti uticajni savremeni umetnici iz Srbije, regiona i sveta, čiji će radovi biti dodatno prezentovani kroz multimedijane prikaze. Prateći programi obuhvataju još i tribine, predavanja, diskusije i radionice koje će držati afirmisani umetnici i stručnjaci iz pojedinih oblasti.  Posebnu vrednost daje učešće velikog broja mladih umetnika i osoba sa posebnim potrebama.

Autor manifestacije i izložbe EKOKULT je mr Vladimir Lovrić d.i.a., predsednik ULUPUDS-a i glavni i odgovorni urednik magazina za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA. Otvaranje izložbe zakazano je za petak (20.06.) u 20h. Ulaz je slobodan.Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja