Poziv za članstvo u dizajn inkubatoru Nova Iskra za 2014.

Beogradski dizajn inkubator Nova Iskra, kojeg smo već ovde predstavili kao super inovativni zajednički radni prostor za kreativce, raspisao je novi godišnji konkurs za korišćenje svog višenamenskog radnog prostora površine 350m2, namenjenog mladim kreativnim profesionalcima. Ove godine, u saradnji sa Erste Bankom prvi put je obezbeđena i jedna stipendija za godišnju Designers Lab članarinu.

Nova Iskra nudi delovanje po hub principu, modelu neformalnog udruživanja kreativnih pojedinaca i timova. Istovremeno, namera je da se odgovori na veliku potrebu domaćih autora mlađe generacije za profesionalnim radnim prostorom, usavršavanjem, praktičnim radom i komunikacijom sa potencijalnim poslodavcima. Radne jedinice će biti na raspolaganju izabranim korisnicima po ceni od 100€ mesečno, po principu godišnjeg ciklusa.

Zainteresovani korisnici iz sfera dizajna i kreativnih industrija mogu i iz prve ruke doživeti prostor i informisati se detaljnije o uslovima članstva u toku Otvorenog dana Nove Iskre 15. novembra od 16 časova.

Za potrebe prijave neophodno je popuniti formular i poslati ga zajedno sa portfoliom i radnom biografijom.

Više informacija na www.novaiskra.comRok za slanje prijava je 20. novembar do 23.59 h.

Nova Iskra
Nova Iskra – rekonstrukcija i enterijer, Dizajn inkubator Nova Iskra, Beograd, 2012. (Foto: Relja Ivanić)

Nova Iskra / Foto: Relja IvanićUključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (2)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja


  • VVV
    15.11.2013

    Pretpostavljam da se prostor nalazi u Beogradu, a autoru clanka je to izgleda toliko logicno, da nije video nikakvu potrebu da to napise.

  • 15.11.2013

    Hvala što ste primetili ovaj previd, sada je ispravljen.