Arts & Crafts – Konkurs

Arts & Crafts, vodeća kompanija u Srbiji za izradu kvalitetnih enterijera, delova enterijera i unikatnog nameštaja, koja godinama saradjuje sa najpoznatijim arhitektonskim biroima iz regiona, raspisuje konkurs za izradu idejnog projekta / rešenja multi-funkcionalnih modularnih komoda.

Zadatak konkursa je isprojektovati komodu, do detalja koji će omogućiti izradu, u razmeri 1:1. Materijalizacija može biti od kombinovanih sintetičkih materijala kao i od prirodnih materijala. Maksimalne dimenzije multifunkcionalne modularne komode su: visina H=75 cm, 115 cm, L= 180 cm, B=65 cm. Vizelni primeri su sastavni deo projekta.

PRAVO UČEŠĆA

Na konkurs se mogu javiti lica iz Srbije i inostranstva, koja su završila neku od dizajnerskih, arhitektonskih ili sl. škola u kojima se stiču znanja iz oblasti dizajna, projektovanja, uređenja enterijera ili projektovanja objekata.

ROKOVI

Konkurs počinje od 12.11.2014. i traje do 19.12.2014. godine do 17 sati.
Radove poslati na adresu: Arts & Crafts, Gospodar Jevremova 25, Dorćol, Beograd 11000

ŽIRI

Zoran Jedričić, dizajner, predsednik žirija
Irena Kilibarda, arhitekta, dizajner
Dejan Babović, arhitekta
Braca Mirosavljević, Arts & Crafts
Ljubomir Janković, arhitekta, Ego magazin
Izvestilac konkursa: Nadica Davidović, arhitekta

Žiri će ocenjivati inovativnost – nov pristup kreiranju, proporcije, kvalitet detalja, izbor materijala, funkcionalnost i ukupnu estetiku, kao i potencijal za serijsku proizvodnju.

NAGRADE

Žiri će dodeliti tri nagrade, ukoliko se na konkurs prijave najmanje 15 kandidata. Pobedničko rešenje će pored novčane nagrade biti i realizovano – prema projektu, u razmeri 1:1. Razrada pobedničkog rešenja će se odvijati u prostorijama i radionici Arts & Crafts, u saradnji sa autorom pobedničkog rešenja.

Za prva tri mesta na konkursu, obezbeđene su novčane nagrade:
1. nagrada – 300 evra + realizacija rešenja
2. nagrada – 200 evra
3. nagrada – 100 evra

INFO

Sva pitanja u vezi konkursa mogu se postaviti na tel +381 11 630 44 43 ili lično – obavite razgovor u prostorijama Arts & Crafts (Diagonal Plus), Gospodar Jevremova 25, Beograd.

ARTISAN,_PRIMER_IZ_PRAKSE_01
ARTISAN,_PRIMER_IZ_PRAKSE_02


Uključi se u diskusiju
Dosadašnji komentari (0)

Ili se uloguj:


*Komentari se pregledaju pre objavljivanja